משפחת עובדי עיריית אריאל התכנסה להרמת כוסית לשנה החדשה

באירוע שהתקיים בהיכל התרבות, נפרדנו גם מתשעה עובדים שפורשים לגמלאות.

אמש התקיימה הרמת הכוסית המסורתית של משפחת עובדי עיריית אריאל. כיבדו את המעמד בנוכחותם חברי מועצת העיר ומנכ"לי החברות העירוניות.

עם הגיעם ללובי היכל התרבות קיבל את פני העובדים שולחן מלא בכל טוב, וכמובן תפוח בדבש כמיטב המסורת.

האירוע בהנחיית מנהלת אגף משאבי אנוש בעירייה נאוה בן הרוש כלל גם פרידה מתשעה עובדים מסורים ואהובים היוצאים לגמלאות:

• אורנה גולדנברג – סייעת כיתתית – אגף החינוך
  • אילנה גיל – סייעת לגננת – אגף החינוך
  • אסף גאורה – מנהל לוגיסטיקה – מחלקת ספורט
  • פורמן נינה – עובדת סוציאלית – אגף רווחה
  • ברוך אינס – מלווה לתלמיד – אגף חינוך
  • ציפי נוימן – עוזרת לגננת – חינוך
  • דינה גנטמן – כהן – מזכירה ביס' יסודי אור זבולון – חינוך
  • רינה לוי – מזכירה ביס' יסודי מילקן
  • דעבול ורדה – סייעת לגננת – חינוך

ראש העיר אלי שבירו ברך את הנוכחים והודה להם על עבודתם המאומצת, וכן בירך את מר עמוס צוריאל יו"ר המועצה הדתית של אריאל, המסיים בימים אלה את תפקידו, והודה לו באופן אישי על פועלו הרב ועמידתו למען תושבי העיר אריאל בזמנים טובים, אך במיוחד בזמנים קשים בהם נזקקו לנחמה.

מברכים נוספים היו מנכ"ל העירייה שלמה רואימי ויו"ר ועד העובדים כרמל חמו.

לאחר הטקס, צפו עובדי העירייה בהצגה המצוינת 'ברלין' והתגובות היו נלהבות.

זה המקום להודות לכל העושים במלאכה: שושי שמיר ומגי הלפרין שניצחו על ההכנות שהכל יהיה מושלם, ליאנה וגילי מהיכל התרבות, למנהלי האגפים וכמובן לעובדים היקרים.

שתהיה שנה נפלאה לכולנו!