עיצומים באגף לשירותים חברתיים כמחאה על פגיעה בעובדי ציבור ובני משפחותיהם

מחר בין השעות 09:00-12:00 לא תהיה קבלת קהל למעט שירותי חירום באגף לשירותים חברתיים.

האגף לשירותים חברתיים באריאל מצטרף לעיצומים של כלל העובדים הסוציאלים בארץ, כמחאה על השלכת בקבוק תבערה על רכב רעיית מנהל המחלקה לשירותים חברתיים בדיר חנא. מנהל האגף אלי גיל-עד הביע צער על ההסלמה בפגיעה בעובדי ציבור ותקווה כי האשמים יבואו על עונשם במהירה.

אלי שבירו ראש העיר אריאל יצא בהודעת גינוי בה ציין כי עוד קו אדום נחצה והסלמה נוספת כנגד עובדי ציבור ובני משפחותיהם. הפעם הושלך בקבוק תבערה על הרכב של רעיית מנהל האגף לשירותים חברתיים בעיריית דיר אלחנא. לצערי גם אנו חווינו באריאל תקיפה כנגד עובד עירייה, פקח שמלא את עבודתו. שבירו הוסיף ואמרי כי הוא רואה בחומרה רבה כל פגיעה באנשים טובים שרק ממלאים את תפקידם, וכולי תקווה שהמשטרה תמצה את החקירה ותתפוס את האשמים. אני מגבה את  העובדים באגף לשרותים חברתיים  המצטרפים לעיצומים של חבריהם בכל הארץ כמחאה על המקרה.